Reserveren: 0049-2721-9830 Nederlands gesproken 7 dagen per week van 09:00 t/m 18:30 uur
wat is all-in?
Folder aanvragen
meest gestelde vragen maatregelen Duitsland

Bekijk hier de meest gestelde vragen over de maatregelen in Duitsland

Met hoeveel mensen mag ik in de auto zitten? In Duitsland mag je met maximaal 2 huishoudens in een auto. Hoeveel personen dit zijn maakt niet uit.

Zijn er grenscontroles of  is de grens gesloten ? De grens tussen Duitsland en Nederland is nooit gesloten geweest. U mag dus gewoon naar Sauerland komen, vanaf 15 juni is het zelfs weer code geel en is het negative reisadvies verdwenen.

Moet ik een mondkapje dragen? Zoals in bijna alle landen in Europa is het in Duitsland in sommige gevallen verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt bijvoorbeeld bij het binnentreden van een winkel/tankstation/restaurant. In het hotel hoeft u uw mondkapje alleen te dragen als u zich verplaatst, bijvoorbeeld als u van uw kamer naar uw (ontbijt)tafeltje loopt. Daar aangekomen mag het mondkapje natuurlijk weer af. We weten inmiddels uit eigen ervaring dat dit snel went! (WAARSCHIJNLIJK VANAF 15 JUNI GEEN MONDKAPJES MEER)

Wat is er geopend in Sauerland? Kan ik wel wat doen? In Sauerland is er al weer veel geopend, en kunnen we uit eigen ervaring zeggen dat iedereen de regels goed in acht neemt! Geopend zijn bijvoorbeeld: Restaurants, cafés & vele bezienswaardigheden. Vrijwel alle uitstapjes in Sauerland (vanaf 30 mei) zijn ook gewoon open, genoeg te doen dus!

Is het Zwembad open ? Ons binnenzwembad is zijn inmiddels weer open, tevens is het Bilstein buitenzwembad bij mooi weer  geopend, genieten dus van heerlijk zwemmen. (de sauna is nog gesloten)

Is de Bar en Pub gewoon geopend ? onze cafe`s en barren zijn allemaal open, gezellig met een hapje en een drankje.

Kunnen we gebruik maken van de boottocht ? Jazeker, u kunt (gratis) gebruik maken van de prachtige boottocht op Biggesee of Möhnesee. Kunnen we met de hotelbus mee voor een dagtocht ? Nee, op dit moment nog geen bustochten, wel hebben we zeer leuke alternatieven

Is er vermaak in de avonduren ? Jazeker, regelmatig leuke activiteiten, we hebben een leuk aangepast programma.

Is jullie restaurant gewoon geopend ? Ja, lekker genieten in ons restaurant (de tafeltjes staan 1,5 meter uit elkaar)